19 év elteltével ismét a Vido Disco műsorán - SASH! - Equador 2016

SASH! vs Olly James - Ecuador - videodisco

Most hétvégén került feltöltésre ez a remix. A SASH! feldolgozta saját dalát. 19 év elteltével új köntösbe került az Equador című daluk.Te még emlékszel az eredetire?

SASH! – Equador (1997) (original video)



Sorban kerülnek elő a 90-es évek legnagyobbjai. A remix gyártóknak mennyivel egyszerűbb a dolguk. Egy bevált dallam felturbózása sokkal kissebb rizikót rejt, mint egy új sláger megírása. A fiatal közönség úgy sem tudja, hogy feldolgozásról van szó, aki pedig még emlékszik az eredetire az nosztalgikusan élvezi az új kötösbe bújtatott ‘friss’ slágert.

A németek dj/producer team-je az 1997-ben, az It’s my life című albumukon megjelent saját dalukat turbózták fel. Így a legkevesebb munkával a legeredményesebben tudnak visszatérni a köztudatba. A feldolgozás EDM hangzása tényleg jól sikerült, de a videóklip az valami gyalázatosan szar lett.

SASH! vs Olly James – Ecuador (2016)



Egy lopott banánnal végigkergetőzni a városon, hogy végül a lófejűt megetesse vele a főhősünk, nem vallott túl nagy fantáziára. Adrian Rodriguez lehet, hogy túl sokat cuccozott a 90-es évekeben. Elég beteg lett a klip.

A videót innen tudod ingyen letölteni.


Az új klip már a Video Disco Műsor programjában is megtalálható.

Rendelj Te is Video Disco Műsort!


19 év elteltével ismét a Vido Disco műsorán - SASH! - Equador 2016

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése