JLo beszólt a pasiknak - "Nem vagyok az Anyád!" - "Ain"t Your Mama"

Nem fogok egész nap neked főzni, nem vagyok az anyád!

Nem fogom kimosni a szennyesed, nem vagyok az anyád!


Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama


Jennifer Lopez új klipjében rendesen beszólt a pasiknak.


Az emancipáció jegyében végigkísérhetjük a NŐ-t a 70-es évektől napjainkig. Aki lázad az elkényeztetett férfiak ellen, akik nem társnak, hanem anyacselédnek tekintik a nőket. Sok millió nőt szólíva meg így a világon.

Kicsit hosszúra nyúlik a bevezető és a videó közepén is van egy kiabálós kiállás, de annyira nem zavaró, hogy egy videó diszkóban ne lehetne lejátszani. Akinek mégis bántja a fülét, az ‘Cue’ pontok beállításával ugrassa át ezt a részt.


Csöppet sem mondható unalmasnak a klip. 3:22-nél JLo két mozdulattal kirakja a bűvös kockát, 3:50-nél becsúszik a ‘Friendable’ barátkereső alkalmazás reklámja ami a Tinderrel konkurál, és 4:10-től Jacksont idéző mozdulatokkal elindul a finálé tánc, ahol rendesen megriszálja a világhírű hátsóját.


A klip minőségi, a dal fülbemászó, slágergyanús, a szöveg provokatív. Nekem mégis a zene nélküli verzió a kedvencem. Van egy őrült csapat, akik egész művészi szintre emelték a klipek szinkronizálását. Zene nélküli effektekkel vágják újra a klipek hangsávját. Furcsa, de egész vicces megközelítése a témának. Az “Ain’t Your Mama” még alig jelent meg, máris itt a “Without Music”, vagyis zene nélküli verzió. A fingós rész nagyon kemény amivel indul a klip :DDDD, de nem lövök le minden poént!


Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (Without Music)


Az új klip már a Video Disco Műsor programjában is megtalálható.



Rendelj Te is Video Disco Műsort!






A teljes cikket itt tudod elolvasni, és a videót megnézni:
JLo beszólt a pasiknak - "Nem vagyok az Anyád!" - "Ain"t Your Mama"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése